Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: دوازدهمین دوره جشنواره قرآنی «مدهامّتان» ویژه اعضای کانون های مساجد آذربایجان شرقی با استقبال فعالان مسجدی در تبریز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، دوازدهمین دوره جشنواره قرآنی "مدهامّتان" کانون‌های مساجد آذربایجان شرقی شب گذشته با حضور ۲۵۰ نفر از اعضای کانون در رشته های قرائت، حفظ کل، حفظ ۲۰ جزء، اذان، ترتیل، مفاهیم قرآن و نهج البلاغه و صحت قرائت حمد و سوره و اذکار نماز با استقبال گرم چهره های قرآنی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد هادی نیا، مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان آذربایجان شرقی اظهار داشت: جشنواره قرآنی "مدهامّتان " از سری جشنواره های فرهنگی و هنری جوانان مساجد است که هر ساله با استقبال پرشور جوانان و نوجوانان عضو کانون های فرهنگی و هنری و فعالان در رشته های مختلف برگزار می شود.

وی ادامه داد: این مسابقات با هدف کشف استعداد های برتر قرآنی، ایجاد زمینه مناسب برای ترویج فرهنگ متعالی قرآنی درجامعه و ایجاد بستر لازم برای حضور اعضای قرآنی کانونهای مساجد در مسابقات کشوری و بین المللی برگزار می شود.

هادی نیا افزود: دوازدهمین جشنواره قرآنی "مدهامّتان" در رشته های قرائت، ترتیل، حفظ کل، حفظ ۲۰ جزء و اذان برای افراد 18 تا 30 سال آقایان و صحت قرائت حمد و سوره و اذکار نماز برای نوجوانان پسر سنین 8 تا 15 ساله دختر و به صورت استانی برگزار می شود.

به گفته وی، خواهران 18 تا 30 سال در رشته قرائت (تحقیق) و حفظ کل و نیز نوجوانان دختر 8 تا 15 ساله در رشته صحت قرائت حمد و سوره و اذکار نماز این جشنواره شرکت کردند.            

وی با اشاره به آیین نامه این جشنواره  تصریح کرد: تمام شرکت کنندگان می توانند فقط در یک رشته به اضافه مفاهیم قرآن و نهج البلاغه شرکت کنند. 
                    
هادی نیا اضافه کرد: برگزیدگان اول تا سوم مرحله استانی طی مراسم اختتامیه در استان تجلیل و نفرات اول تمام رشته ها غیراز رشته صحت قرائت حمد و سوره و اذکار نماز که فقط استانی بود، به مرحله کشوری معرفی خواهند شد.                                                                                                                

یاد آور می شود؛ این مرحله از جشنواره قرآنی مدهامتان کانون‌های مساجد آذربایجان شرقی دیروز در مسجد امام خمینی(ره) شهید یاغچیان تبریز به اجرا در آمد و مرحله کشوری از 14 تا 17 آذر در مشهد مقدس برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: با وجود کمبود اعتبار، به اذعان اساتید و داوران محترم، این جشنواره هم از لحاظ استقبال گرم چهره های قرآنی و هم از لحاظ محتوا و دیگر آیتم ها به صورت موفق و مطلوب برگزار شده که این موفقیت به لطف خداوند و در سایه تلاش بی منت و رفتار توام با احترام و صمیمیّت با شرکت کنندگان حاصل شده است. 

هادی نیا ادامه داد: امیدواریم با تدابیر لازم و اختصاص اعتبار مربوطه، بتوانیم در جهت ترویج قصه های قرآنی، نمایشنامه و تئاتر قرانی و تربیت چهره های هنری در رشته های مختلف قران نیز قدمهای موثر برداریم.

پایان پیام/533

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۲۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیر حوزه‌های علمیه کشور: مسجد کانون تمدن اسلامی است

آیت الله اعرافی- مدیر حوزه های علمیه کشور، با اشاره به اهمیت کارکرد معرفتی و علمی مساجد گفت: تمام حوزه های علمیه ما، در کنار مساجد یا در درون مساجد بوده اند و بسیاری از مساجد ما کانون تعلیم و تربیت بوده اند و از همین رو، اخیرا از مسئولان مرکز مدیریت خواسته ام که در قم، برخی مساجد انتخاب شوند و برخی دروس حوزه در مساجد ارائه شود.

وی ادامه داد : کارکرد بعدی مساجد فرهنگی است و مساجد باید در کنترل آسیب های اجتماعی نقش ایفا کنند و کارکرد سیاسی و کارکرد اقتصادی مساجد باید مدنظر قرار داشته باشد و البته مسجدی که محروم از کارکرد اجتماعی باشد، به اهداف خود نخواهد رسید.

آیت الله اعرافی گفت : مسجد کانون تمدن اسلامی است و حوزه های علمیه همواره پیوندی ناگسستنی با مساجد داشته اند و اگر بخواهیم فقه مسجد را برش بزنیم، با مجموعه وسیعی مواجه خواهیم شد. حضور در مسجد، حتی اگر به قید نماز و ذکر نباشد، موضوعیت دارد.

مدیر حوزه های علمیه کشور ادامه داد: در جریان انقلاب اسلامی، مساجد پیشران بودند و امیدواریم مجدد به همان سمت حرکت کنیم و این کانون تمدنی را در جای صحیح خود قرار دهیم. در این مسیر، به اصولی نیاز داریم، که هم گرایی و هم افزایی درون نهادهای مرتبط با مسجد و عزم جهادی و انقلابی لازمه این امر است و الان با شاخص های مطلوب کلان مسجد فاصله داریم.

مدیر حوزه های علمیه کشور، در بخش دیگری از بیانات خود، میانگین هر هزار نفر جمعیت، یک مسجد با سه وعده نماز و روحانی تمام وقت و توانمند را برای کشور لازم و مطلوب توصیف کرد و پشتیبانی نهادی با حفظ بنیه مردمی مساجد را لازمه موفقیت در این عرصه دانست.

اعرافی تصریح کرد: مدرسه علمیه یا باید در کنار مسجد باشد، یا در زمان ساخت، مسجد قابل استفاده برای عموم در آن پیش بینی شود و برخی دروس حوزوی باید در مساجد ارائه شود و از سوی دیگر، استادان، محققان و شخصیت های حوزوی باید در مساجد امامت داشته باشند. در رشته ها و دوره ها و نظام تربیتی حوزه، مصادیقی معطوف به تربیت امام جماعت و جمعه باید پیش بینی شود و اقداماتی در این زمینه آغاز شده است.

مدیر حوزه های علمیه کشور در پایان خواستار تقویت و حمایت از مباحث مطالعاتی و تحقیقاتی مرتبط با مسجد شد و تاکید کرد که درس های خارج حوزه ای و تولید محتوا، معطوف به موضوع مسجد باید در دستور کار قرار گیرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مدیر حوزه‌های علمیه کشور: مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • نقش آفرینی کانون های مساجد در جبهه فرهنگی بسیار مهم است
  • محفل انس با قرآن در آبدان برگزار شد
  • برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد
  • اختتامیه جشنواره دانش و پژوهش امام علی (ع) برگزار شد
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی در ارومیه برگزار می‌شود
  • ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است
  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • فعالیت۷۰ مهد قرآنی در مساجد آذربایجان غربی با هدف حمایت از مادران