Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشار رئیس و مدیرکل هماهنگی امور ستادی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور بر لزوم استفاده از تجربه بین الملل در عرصه مسجد تأکید کرد و گفت: خبرهای کانون‎های مساجد به صورت گسترده در رسانه ها انعکاس دارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور،حجت الاسلام والمسلمین «امیر ارزانی» در گردهمایی مدیران ستادی و استانی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور که صبح امروز (پنجشنبه ٥ اردیبهشت) برگزار شد، گفت: خدا را شاکریم که اولین دوره گردهمایی مدیران ستادی و استانی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور در شهر مقدس قم و در جوار حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور رئیس و مدیرکل هماهنگی امور ستادی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور افزود: یکی از اقدامات مبارک در حوزه روابط عمومی، ساختار بخشی بود چرا که برخی از استان ها از عدم داشتن روابط عمومی گله مند بودند اما با نگاه ویژه وزیر محترم و همچنین رئیس ستاد هماهنگی کانون های مساجد دارای روابط عمومی شده اند.

وی در ادامه تصریح کرد: البته برای تأیید صلاحیت افراد معرفی شده برای روابط عمومی زمان نیاز است بنابراین از استان ها می خواهیم نماینده تام الاختیار معرفی کنند تا با آنها در ارتباط باشیم.

حجت الاسلام و المسلمین ارزانی با اشاره به تاکیدات رئیس محترم ستاد مبنی بر استفاده از شیوه های نوین اطلاع رسانی به ویژه حضور در فضای مجازی، اظهار داشت: در این راستا کانال سروش را راه اندازی کردیم و با وجود اینکه هنوز معرفی نشده است اما توانسته جایگاه خود را در بین مخاطبان باز کند و در آینده نیز با معرفی آن و انتشار اخبار بیشتر در حوزه های دینی،  معرفتی و فعالیتهای ستاد سعی در حضور موثر در شبکه های مجازی خواهیم داشت.

وی در ادامه با اشاره به حضور جوانان و نوجوانان در فضاهای مجازی و کنترل و مدیریت کردن آنها در این عرصه ها گفت: مقام معظم رهبری نیز در بیانیه گام دوم انقلاب خطاب به جوانان صریحا فرمودند: «چشم امید به شما جوانها است؛ و اگر زمام اداره‌ی بخشهای گوناگون کشور به جوانان مؤمن و انقلابی و دانا و کاردان که بحمداللّه کم نیستند سپرده شود، این امید برآورده خواهد شد؛ ان‌شاءاللّه».

حجت الاسلام والمسلمین ارزانی ادامه داد: با توجه به اینکه رهبر انقلاب در این بیانیه نگاه بسیار عمیقی به جوانان دارند و از جوانان به عنوان حلال بسیاری از مشکلات کشور یاد می کنند ما نیز وظیفه داریم با اعتماد به جوانان و سپردن برخی امور به آنان راه را برای روزهای پرامید و موفقیت‌آمیز هموار کنیم.

وی در بخش دیگر صحبت های خود افزود: یکی دیگر از کارهای صورت گرفته در ماه های اخیر ارتباط با صداوسیما بوده است به گونه ای که در سرود ٤٠ هزار نفری با مکاتباتی که با صداوسیما داشتیم این فعالیت به خوبی پوشش داده شد.

مدیرکل هماهنگی امور ستادی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور همچنین تأکید کرد: برنامه های موکب اربعین به خوبی در صداوسیما انعکاس داشت و فعالیت ها بلافاصله پخش شدند.

حجت الاسلام و المسلمین ارزانی با اشاره به اینکه ستاد هماهنگی کانون های مساجد یک سایت واحد ندارد، افزود: هم اکنون دارای پورتالی زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستیم و مکاتباتی صورت دادیم تا بتوانیم پرتال مستقلی برای دبیرخانه راه اندازی کنیم. همچنین در حال آماده کردن نرم افزاری هستیم تا گزارش های استانی در قالب نرم افزار ارسال شود.

وی با اشاره به اهمیت فعالیت در حوزه بین الملل خاطرنشان ساخت: با توجه به اینکه حوزه بین الملل در ستاد فعال نبود، تلاش هایی کردیم تا این حوزه نیز فعال شود. یکی از ضعف های کانون های فرهنگی هنری استان ها عدم آگاهی کامل از فعالیت های فرهنگی بود و در این راستا می توان از تجربه حوزه بین الملل بهره گرفت.

مشاور رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری ادامه داد: در این راستا برخی سفرها به کشورهایی نظیر لبنان و عراق را برگزار کردیم تا دو طرف از تجربه های یکدیگر استفاده کرده و برنامه های موفق مساجد کشورهای دیگر را به عنوان الگویی برای فعالیت خود قرار دهند.

وی از برگزاری اولین جلسه شورای بین المللی ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد تا آخر اردیبهشت ماه با حضور مسئولان برخی دستگاه های مرتبط با بین الملل جهت اتخاذ تصمیم هایی در این حوزه خبر داد.

پایان پیام/551

منبع: شبستان

کلیدواژه: قم کانون های فرهنگی هنری مساجد خبرگزاری شبستان مراجع محمد شریعتمداری خسارت سیل جشنواره جهانی فیلم فجر وزیر ارشاد نمایشگاه کتاب تهران ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور کانون های فرهنگی هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۹۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسجد کانون تمدن اسلامی است

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، مدیر حوزه های علمیه کشور، با اشاره به اهمیت کارکرد معرفتی و علمی مساجد گفت: تمام حوزه های علمیه ما، در کنار مساجد یا در درون مساجد بوده اند و بسیاری از مساجد ما کانون تعلیم و تربیت بوده اند و از همین رو، اخیرا از مسئولان مرکز مدیریت خواسته ام که در قم، برخی مساجد انتخاب شوند و برخی دروس حوزه در مساجد ارائه شود.

وی ادامه داد : کارکرد بعدی مساجد فرهنگی است و مساجد باید در کنترل آسیب های اجتماعی نقش ایفا کنند و کارکرد سیاسی و کارکرد اقتصادی مساجد باید مدنظر قرار داشته باشد و البته مسجدی که محروم از کارکرد اجتماعی باشد، به اهداف خود نخواهد رسید.

آیت الله اعرافی گفت : مسجد کانون تمدن اسلامی است و حوزه های علمیه همواره پیوندی ناگسستنی با مساجد داشته اند و اگر بخواهیم فقه مسجد را برش بزنیم، با مجموعه وسیعی مواجه خواهیم شد.حضور در مسجد، حتی اگر به قید نماز و ذکر نباشد، موضوعیت دارد.

مدیر حوزه های علمیه کشور ادامه داد: در جریان انقلاب اسلامی، مساجد پیشران بودند و امیدواریم مجدد به همان سمت حرکت کنیم و این کانون تمدنی را در جای صحیح خود قرار دهیم.در این مسیر، به اصولی نیاز داریم ، که هم گرایی و هم افزایی درون نهادهای مرتبط با مسجد و عزم جهادی و انقلابی لازمه این امر است و الان با شاخص های مطلوب کلان مسجد فاصله داریم.

مدیر حوزه های علمیه کشور، در بخش دیگری از بیانات خود، میانگین هر هزار نفر جمعیت، یک مسجد با سه وعده نماز و روحانی تمام وقت و توانمند را برای کشور لازم و مطلوب توصیف کرد و پشتیبانی نهادی با حفظ بنیه مردمی مساجد را لازمه موفقیت در این عرصه دانست.

اعرافی تصریح کرد: مدرسه علمیه یا باید در کنار مسجد باشد، یا در زمان ساخت، مسجد قابل استفاده برای عموم در آن پیش بینی شود و برخی دروس حوزوی باید در مساجد ارائه شود و از سوی دیگر، استادان، محققان و شخصیت های حوزوی باید در مساجد امامت داشته باشند.در رشته ها و دوره ها و نظام تربیتی حوزه ، مصادیقی معطوف به تربیت امام جماعت و جمعه باید پیش بینی شود و اقداماتی در این زمینه آغاز شده است.

مدیر حوزه های علمیه کشور در پایان خواستار تقویت و حمایت از مباحث مطالعاتی و تحقیقاتی مرتبط با مسجد شد و تاکید کرد که درس های خارج حوزه ای و تولید محتوا، معطوف به موضوع مسجد باید در دستور کار قرار گیرد.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پاتوق‌های دخترانه به همت کانون‌های مساجد در اردبیل تشکیل می‌شود
  • مدیر حوزه‌های علمیه کشور: مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • رونق فعالیت های فرهنگی اردبیل با محوریت کانون های مساجد
  • نقش آفرینی کانون های مساجد در جبهه فرهنگی بسیار مهم است
  • رویکرد تربیتی در برنامه‌های تابستانی کانون‌های مساجد اردبیل
  • برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد
  • ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است
  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند