Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی حجت‌ الاسلام کمال خداداده را به عنوان رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور منصوب کرد.

به گزارش ایران اکونومیست از روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در حکم محمدمهدی اسماعیلی به حجت الاسلام کمال خداداده آمده است: با عنایت به شایستگی، تجربیات و سوابق ارزشمند جناب‌عالی و شناخت از روحیه مکتبی و تعامل سازنده‌تان با اصحاب فرهنگ و هنر و شخصیت‌های گرانمایه حوزوی؛ به موجب این حکم و به استناد ماده ۹ اساسنامه ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی به مدت سه سال به عنوان رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور منصوب می‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این حکم همچنین آمده است: شعار اصلی دولت مردمی در حوزه فرهنگ، نهضت بازگشت به مساجد است و اینک شما در این موقعیت خطیر، عهده‌دار وظیفه سنگینی می‌شوید. شایسته است با تشکیل شورای اندیشه‌ورز از جوانان انقلابی، حزب‌اللهی و پرشور از جبهه فرهنگی و با استفاده از همه سلایق دوستان انقلابی موارد زیر در دستور کار قرار گیرد:

-برنامه‌ریزی برای ترویج فرهنگ دینی و کادرسازی، توانمندسازی و هدایت ظرفیت‌های موجود مردمی به سمت اهداف بلند انقلاب اسلامی و استقرار ارزش‌های دینی،

-برنامه‌ریزی، نظارت، هماهنگی، انسجام و تقویت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور،

-شناسایی، جذب و آموزش استعدادهای برتر و جوانان انقلابی برای نهادینه‌سازی اهداف فرهنگی دولت مردمی،

-تلاش برای جلب مشارکت مردم به منظور تقویت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد به عنوان ابزاری در راستای بسط و گسترش ارزش‌های انقلابی و اسلام ناب محمدی(ص)،

-تعامل مؤثر با ارکان مسجد از جمله ائمه محترم جماعت و پایگاه‌های مقاومت بسیج برای ترویج و توسعه نقش مسجد به‌ عنوان مرکز فرهنگی در جامعه به منظور نهادینه‌سازی فرهنگ دینی،

-استفاده کامل از ظرفیت وزارت‌خانه‌ها، سازمان‌ها و نهادهای عضو شورای سیاست‌گذاری،

-حضور پررنگ جبهه فرهنگی  انقلاب اسلامی در بخش‌های  مختلف ستاد،

اسماعیلی از رئیس جدید ستاد عالی کانون های مساجد خواست تا با تشکیل منظم جلسات شورای سیاست‌گذاری، گزارش‌های فصلی مستمر از عملکرد این ستاد ارائه دهد و افزود: لازم می‌دانم از تلاش‌های مؤثر و سازنده جناب حجت‌الاسلام حبیب‌رضا ارزانی در دوره مسئولیت ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور نیز تقدیر و تشکر نمایم.

حجت الاسلام خداداده متولد سال ۱۳۶۲ و در مقطع درس خارج فقه و اصول در حوزه علمیه قم تحصیل کرده است. از جمله سوابق اجرایی و مدیریتی او می توان به مشاور رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، مسئول بسیج دانش آموزی و مسئول اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، جانشین پایگاه حوزه علمیه طالبیه تبریز، مشاور در امور جوانان استانداری زنجان، رئیس هیات مدیره بنیاد ملی راهبردی دفاع نرم، رئیس کتابخانه مرکزی استان آذربایجان شرقی، نایب رئیس هیات مدیره موسسه تاریخ تطبیقی، مدیر موسسه فرهنگی تبلیغی بعثت قم و مدیر خانه قرآن مرکز رسیدگی به امور مساجد اشاره کرد.

وی همچنین دارای تالیفاتی از جمله کتاب های منشور ولایت، منشور بصیرت، منشور فاطمی، امتداد عاشورا است.

به گزارش ایران اکونومیست پس از ماموریتی که شورای عالی انقلاب فرهنگی در ۱۲ اسفند سال ١٣٧١ در زمینه ارایه طرح‌هایی برای مقابله با تهاجم فرهنگی به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محول کرد، مقرر شد برای احیای نقش واقعی فرهنگی و تبلیغی مساجد و استفاده بهینه از امکانات و تاسیسات دستگاه‌های دولتی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هیاتی را در راستای هدایت و سازماندهی فعالیت‌های فرهنگی و هنری در مساجد ایجاد نماید که این هیات بعد از شکل‌گیری و فعالیت، به ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد شهرت یافت.

شبکه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور با عبور از مرز ۲۶ هزار کانون، یکی از وسیع‌ترین و مؤثرترین مراکز فرهنگی جمهوری اسلامی است که از سال ١٣٧٢ به صورت رسمی آغاز به فعالیت نموده و تاکنون مامن صدها هزار نوجوان و جوان علاقه‌‎مند و مستعد بوده است.

ستاد هماهنگ کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور با رویکرد تاسیس کانون‌ در تمام مساجد کشور، برنامه‌ریزی‌های خود را انجام داده و به افزایش تاسیس تعداد کانون‌ها در هر سال اهتمام ویژه‌ای دارد. هر مسجدی در صورت آمادگی و تمایل با ارایه درخواست کتبی به دبیرخانه‌های استانی و با ارائه مدارک لازم می‌تواند به این شبکه اجتماعی مذهبی وارد و عضو شود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: محمد مهدی اسماعیلی ، حبیب رضا ارزانی ، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: محمد مهدی اسماعیلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۴۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسجد کانون تمدن اسلامی است

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، مدیر حوزه های علمیه کشور، با اشاره به اهمیت کارکرد معرفتی و علمی مساجد گفت: تمام حوزه های علمیه ما، در کنار مساجد یا در درون مساجد بوده اند و بسیاری از مساجد ما کانون تعلیم و تربیت بوده اند و از همین رو، اخیرا از مسئولان مرکز مدیریت خواسته ام که در قم، برخی مساجد انتخاب شوند و برخی دروس حوزه در مساجد ارائه شود.

وی ادامه داد : کارکرد بعدی مساجد فرهنگی است و مساجد باید در کنترل آسیب های اجتماعی نقش ایفا کنند و کارکرد سیاسی و کارکرد اقتصادی مساجد باید مدنظر قرار داشته باشد و البته مسجدی که محروم از کارکرد اجتماعی باشد، به اهداف خود نخواهد رسید.

آیت الله اعرافی گفت : مسجد کانون تمدن اسلامی است و حوزه های علمیه همواره پیوندی ناگسستنی با مساجد داشته اند و اگر بخواهیم فقه مسجد را برش بزنیم، با مجموعه وسیعی مواجه خواهیم شد.حضور در مسجد، حتی اگر به قید نماز و ذکر نباشد، موضوعیت دارد.

مدیر حوزه های علمیه کشور ادامه داد: در جریان انقلاب اسلامی، مساجد پیشران بودند و امیدواریم مجدد به همان سمت حرکت کنیم و این کانون تمدنی را در جای صحیح خود قرار دهیم.در این مسیر، به اصولی نیاز داریم ، که هم گرایی و هم افزایی درون نهادهای مرتبط با مسجد و عزم جهادی و انقلابی لازمه این امر است و الان با شاخص های مطلوب کلان مسجد فاصله داریم.

مدیر حوزه های علمیه کشور، در بخش دیگری از بیانات خود، میانگین هر هزار نفر جمعیت، یک مسجد با سه وعده نماز و روحانی تمام وقت و توانمند را برای کشور لازم و مطلوب توصیف کرد و پشتیبانی نهادی با حفظ بنیه مردمی مساجد را لازمه موفقیت در این عرصه دانست.

اعرافی تصریح کرد: مدرسه علمیه یا باید در کنار مسجد باشد، یا در زمان ساخت، مسجد قابل استفاده برای عموم در آن پیش بینی شود و برخی دروس حوزوی باید در مساجد ارائه شود و از سوی دیگر، استادان، محققان و شخصیت های حوزوی باید در مساجد امامت داشته باشند.در رشته ها و دوره ها و نظام تربیتی حوزه ، مصادیقی معطوف به تربیت امام جماعت و جمعه باید پیش بینی شود و اقداماتی در این زمینه آغاز شده است.

مدیر حوزه های علمیه کشور در پایان خواستار تقویت و حمایت از مباحث مطالعاتی و تحقیقاتی مرتبط با مسجد شد و تاکید کرد که درس های خارج حوزه ای و تولید محتوا، معطوف به موضوع مسجد باید در دستور کار قرار گیرد.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیر حوزه‌های علمیه کشور: مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • رونق فعالیت های فرهنگی اردبیل با محوریت کانون های مساجد
  • نقش آفرینی کانون های مساجد در جبهه فرهنگی بسیار مهم است
  • رویکرد تربیتی در برنامه‌های تابستانی کانون‌های مساجد اردبیل
  • برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد
  • ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است
  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»